Sproet Studio | Responsive websites
Introductie workshop website | WordPress
26/05/2014

Workshop-Wordpress

De Introductie Workshop WordPress

De gratis workshop WordPress laat zien wat een template-website is. Tevens kijken we naar het aanbod van templates. Daarnaast toont het in ‘t kort hoe gemakkelijk het is om zelf je website te onderhouden in WordPress, de voorbereidingen die je moet treffen, wat voor domeinnaam je kunt kiezen, de vindbaarheid van de site, integratie met social media en laatste trends op website-gebied.

Het programma workshop WordPress:

  1. Werken met templates
  2. Voorbereidingen website
  3. Domeinnaam
  4. Hosting
  5. Onderhoud website
  6. Vindbaarheid
  7. Social media
  8. Bloggen
  9. Laatste trends op website-gebied
  10. WordPress

Voordelen met het werken van WordPress

Voordelen WordPress

Gebruiksvriendelijk WordPress werkt intuïtief. Zowel beginners als ervaren gebruikers kunnen ermee werken. Continue ontwikkeling WordPress komt gemiddeld met 8 updates per jaar, die met één klik kunnen worden geïnstalleerd. Onbeperkte functionaliteiten Groot aanbod van extra functionaliteiten door middel van gratis en premium plug-ins (meer dan 25.000 plug-ins beschikbaar). Leverancieronafhankelijk Niet tevreden over je webontwikkelaar? Vanwege het open-source karakter ben je niet meer afhankelijk van de bouwer van de website. Compatibiliteit met alle devices Websites zijn responsive of hebben een mobiele variant, waarmee ze goed worden getoond op mobiele telefoons en tablets. Het belang van responsive websites wordt alleen maar groter aangezien het aantal bezoekers van websites via een mobiel in rap tempo toeneemt. Daarnaast zijn er apps beschikbaar om de website mee te beheren. Zoekmachine-optimalisatie De technologie achter WordPress is van de grond af afgestemd op zoekmachineoptimalisatie (SEO). WordPress websites lenen zich hierdoor bij uitstek voor goede marketing. Kosten, omdat het meeste ontwikkelwerk al gedaan is, bespaar je een hoop kosten. Hierdoor kan je relatief veel budget besteden aan SEO, inhoudsoptimalisatie, social media en e-mailmarketing.

Wanneer en waar is de workshop WordPress?

Meld je aan en je wordt op de hoogte gehouden wanneer de volgende workshop plaatsvindt. De lokatie is afhankelijk van de hoeveelheid deelnemers.

Meld je aan!

Hieronder een sfeer impressie van de vorige workshop die plaats vond op van 22 mei, 2014.

workshop1

SHARE :
#Wordpress#Workshop Wordpress

LEAVE A REPLY

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Categories


Loading